ScheurDeur

ScheurDeur

1980 was het jaar waarin Beatrix koningin werd. De eerste harddisk het licht zag. En teletekst voor het eerst op tv te zien was. Maar het was ook het jaar waarin het idee voor ScheurDeur ontstond. Wij (Maike en Floor) waren toen 8 en 5. Van onze moeder kregen we op onze verjaardag altijd een ‘krantendeur’. Ze plakte oude kranten aan elkaar en hing deze strak gespannen in de deurpost. Wij mochten hier op onze eigen manier doorheen breken, scheuren, springen of rennen. Hét hoogtepunt van onze verjaardag.

Zoals dat hoort, hebben we deze familietraditie doorgezet toen we ouder werden. In studentenhuizen, bij bruiloften, bij vrienden en bij allerlei mijlpalen. Natuurlijk ook bij de verjaardagen van ons eigen kroost; de krantendeur was erbij. Iedereen vindt het dé perfecte opening van een knalfeest of om iemand eens goed in het zonnetje te zetten. Deze traditie is te leuk om voor onszelf te houden. Daarom kun je de ScheurDeur vanaf nu bestellen en je eigen traditie beginnen.

Ontwerp, Realisatie en Beheer

Ontwerp, realisatie en beheer van scheurdeur.nl, een volledig responsive website voor het bedrijf Scheurdeur. De vorige website was verouderd en voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. Om een ScheurDeur te kunnen ontwerpen is een extra extensie toegevoegd.

Hosting

De website draait op een virtuele server van Digital Ocean. De server is uitgerust met Nginx en Varnish en is eenvoudig te schalen.

Terug naar het portfolio overzicht

Offerte opvragen?

Meer info? Bel of mail:

Powered By

advertisement