Voor Wie

Een betaalbare webshop laten maken?

Bent u op zoek naar een betaalbare webshop dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door het gebruik van een standaard WordPress website in combinatie met WooCommerce  en bijbehorende functionaliteit kan ik tegen scherpe tarieven een webshop voor u bouwen. Door mijn full-service model (ontwerp, realisatie en beheer) neem ik al het werk voor u uit handen en hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting en/of beheer.

WordPress

Ik maak gebruik van het WordPress CMS. WordPress is zowel geschikt voor sites van zelfstandige ondernemers als van grotere organisaties. Door het gebruiksgemak en de flexibiliteit is WordPress ook bijzonder geschikt voor websites van stichtingen en verenigingen. Bij oplevering van de website krijgt u van mij een persoonlijke training en ontvangt u een uitgebreide gebruikershandleiding.

WooCommerce

De WordPress webshops die ik lever maken gebruik van de WooCommerce plugin. Deze plugin is standaard zeer uitgebreid waardoor u als kleine ondernemer voor een betaalbaar bedrag een professionele webshop tot u beschikking heeft. Wilt u meer mogelijkheden dan is de plugin eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten. Bekijk hieronder het demo filmpje of kijk in de demoshop op deze site.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/133129928?color=a46497&title=0&byline=0&portrait=0" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Offerte opvragen?

Meer info? Bel of mail:

Powered By

advertisement